Matkailijan vakuutukset
Matkalla ja ennen matkaa tapahtuu ja sattuu.Tähän olemme listanneet tilanteita joiden varalta  matkailijan kannattaa suojautua ja minkälaisilla vakuutuksilla se on mahdollista.
Vakuutus matkan peruuntumisen varalta
Suosittelemme ostamaan Travel Guard (R) matkavakuutuksen AIG vakuutusyhtiöltä joka on erikoistunut matkavakuutuksiin jotka korvaavat matkan hinnan mikäli matkalle ei pääse esim. vakuutetun tai toisen (esim. matkakumppanin tai perheenjäsenen) äkillisen sairastumisen, tapaturman tai kuoleman johdosta. Matkavakuutus korvaa myös matkan aikana sattuneet vahingot, matkatavarat ja sairaanhoitokulut.

» Osta matkavakuutus tästä

Säästä satasia autovuokran vakuutuskuluissa!
Autovuokraamot tarjoavat kohteessa lisämaksullista omavastuun “nollausvakuutusta” tai niin kutssuttua täysiturvaa. Hinnat vaihtelevat maittain ja vuokraamoittain n. 20-30 € / päivä välillä, ja vaihtelevat myös sen mukaan miten kattava autovuokraamon oma turva on.
Ostamalla etukäteen vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutuksen vältät autovuokraamojen omat kalliit vakuutuskulut! Etukäteen ostettu vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutus maksaa kohteesta riippuen alk. 3.40€ / päivä (£2.99) tai vuodessa alk. 50.35€ (£44.28). Jos matka kestää yli 2 viikkoa tai vuokraat auton yli 2 kertaa vuodessa, kannattaa ostaa vuosivakuutus.