Ostamalla etukäteen vahinkokorvauksen hyvittämisvakuutuksen säästät satasia autovuokran vakuutuskuluissa!

Autovuokraamot tarjoavat kohteessa lisämaksullista omavastuun “nollausvakuutusta” tai niin kutsuttua täysturvaa. Hinnat vaihtelevat maittain ja vuokraamoittain n. 20-30 € / pv, ja vaihtelevat myös sen mukaan miten kattava autovuokraamon turva on. Hyvin usein autovuokraamot tarjoavat useita turvatasoja, ja turvatasoja joita ei välttämättä edes tarvitse.
Autovuokraamoiden lisävakuutukset eivät ole kuitenkaan pakollisia, mutta moni asiakas kuitenkin ostaa vakuutuksen suoraan autovuokraamolta oman mielenrauhan takia. Jos omavastuun nollausvakuutusta ei osta suoraan autovuokraamosta, kuljettaja on vastuussa kaikista vahingoista omavastuun ylärajaan asti. Omavastuun suuruus vaihtelee automallin ja autovuokraamon mukaan, mutta yleensä se on n. 800 euron ja 2500 euron välillä.
Ostamalla etukäteen vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutuksen vältät autovuokraamojen kalliit vakuutuskulut! Etukäteen ostettu vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutus maksaa kohteesta riippuen alk. 3.40€ / päivä (£2.99) tai vuodessa alk. 50.35€ (£44.28). Jos matka kestää yli 2 viikkoa tai vuokraat auton yli 2 kertaa vuodessa, kannattaa ostaa vuosivakuutus. 
Suosittelemme englantilaista iCarHire vakuutusta, joka on tämäntyyppisistä vakuutuksista kaikista kattavin. 
Yhtiöllä ei ole suomenkielistä palvelua, mutta suomesta ei vastaavaa vakuutusta edes löydy, ja käytämme itse myös saman yhtiön palveluja joten suosittelemme heitä myös omille asiakkaillemme.

»Osta vahinkokorvauksen hyvittämisvakuutus tästä (voit ostaa päiväkohtaisen- tai vuosivakuutuksen)

Tärkeää:  Mikä on vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutuksen ja autovuokraamojen oman täysiturvavakuutuksen ero?

Jos ostat autovuokraamon oman täysiturvavakuutuksen, niin turvatasosta riippuen, sinun ei tarvitse jättää autosta erillistä vakuutta (omavastuun määrä). Lisäksi olet täysin suojattu vahingoilta ja usein myös varkauksilta.
Jos et osta autovuokraamosta heidän omaa vakuutusta, vaan sen sijaan hankit vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutuksen (mitä suosittelemme, jos haluat säästää rahaa), niin sinun tulee jättää autosta normaali vakuus autovuokraamolle (omavastuun suuruus) ja jos autolle sattuu jotain, hyvitys vaurioista otetaan vakuudesta omavastuun rajaan asti. Mutta matkan jälkeen, kaikki autovuokraamolle maksetut vahingonkorvaukset saa takaisin vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutuksesta. Siitä myös vakuutuksen nimi.
iCarHiren vahingonkorvauksen hyvittämisvakuutus suojaa myös niiltä auton osista jotka eivät välttämättä aina kuulu autovuokraamojen täysivakuutukseen, renkaat, kytkin, katto, tuulilasi ja auton alusta.
Sanomattakin selvä, autovuokraamot eivät pidä näistä kolmansien osapuolten vakuutuksista, koska näin he eivät voi tarjota omia kalliita vakuutuksia auton vuokraajalle. Ei kannata kuitenkaan uskoa heidän myyntipuheita, jossa he väittävät, että ostamanne vahinkokorvauksen hyvittämisvakuutus ei kattaisi vaurioita. Kyllä se kattaa, joudut vain itse ensin maksamaan vauriot autovuokraamolle, jonka jälkeen saat korvauksen kuittia vastaan hyvittämisvakuutuksesta.